Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

02.09.2020

Naslov: Novo vodonepropusno rješenje od Tubtare

Tubtara watertight

Tubtara kontinuirano proširuje asortiman vodootpornih zakivnih matica i poboljšava ponudu rješenja za montažu bez rizika. Razvijeno je novo rješenje upuštenih zakivne matice za zahtjevne primjene koje zahtijevaju nepropusnost i instalaciju u nivou materijala.

Nova vodonepropusna serija sa Precote® 5 brtvom nanesenom na tijelo ispod male spuštene glave postigla je zadovoljavajuće rezultate ispitivanja.

Tijekom ugradnje zakivne matice, višak smolastog materijala struže se od osovine prema glavi, tvoreći brtvu između glave i matičnog materijala, u koju je umetak instaliran.

Brtva se dobro primjenjuje na nehrđajući i pocinčani čelik i nudi dobru toplinsku i kemijsku otpornost, što ga čini pogodnim za uporebu s vodom i mnogim automobilskim tekućinama. Za polušesterokutne matice za zakovice potrebno je poštivati preporučeni radijus šesterokutne rupe, ali ako je pravilno ugrađen u pravilno oblikovane rupe, komprimirana brtva samo malo smanjuje raspon hvatanja matice za zakovice i osigurava vodonepropusni sklop IP 67.

Uz postojeću popularnu paletu, Tubtara® je postavio standard za sastavljanje vodonepropusne zakivne matice. Nova vodonepropusna serija s Precote® 5 dodatno nadopunjuje asortiman.

Zainteresirani?

Slobodno se obratite našem stručnjaku za zakivne matice:+38 16 00 99 39 28 ili e-pošte: M.Basic@kvt-fastening.com.