Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Versuch2_products_hero slider

Spojna tehnika

Portfelj proizvoda tvrtke KVT-Fastening nudi rješenja za širok raspon izazova i aplikacija za industriju pričvršćivanja. Naš asortiman uključuje elemente za pričvršćivanje kao što su slijepe/blok zakovice, slijepe zakivne matice, umetci, PEM vijci i matice za uprešavanje, pristupna rješenja i još mnogo toga.

quick release pins

Elementi za brzo otpuštanje i klipovi s oprugom

Za spajanje, zamjenu, držanje i pričvršćivanje, a mogu se odmah otpustiti/deinstalirati.

bonding fastener

bigHead® spojna tehnika za kompozitne materijale

BIGHEAD® spojni elementi uvjerljivi su u funkciji univerzalne veze u pretežno kompozitnom materijalu otporne na odvajanje/trganje i jednostavni su za ugradnju, ispunjavajući najstrože zahtjeve.

blind rivet nuts

Zakivne matice

Gdje god su nosivi navoji potrebni u tankim materijalima, slijepe zakivne matice - koje se mogu montirati racionalno i bez podešavanja, s jedne strane (tj. "slijepe"), predstavljaju rješenje za stvaranje spoja. Među ostalim robnim markama, možemo ponuditi TUBTARA®, FILKO® i ECOSYN®-BCT.

blind rivets

Tehnologija slijepih/blok zakovica

Bilo čelik, plastika ili drugi materijal s različitim stupnjevima čvrstoće, slijepe zakovice osiguravaju uvijek čvrsto pričvršćivanje. Možemo ponuditi brandove POP®, AVDEL®, FASTEKS®, HUCK® i CHERRY®.

stud_welding

Oprema i vijci/svornjaci za zavarivanje

WELKO® vijci/svornjaci i oprema za zavarivanje svornjaka već dugi niz godina uspješno se koriste diljem svijeta.

Dichtungstechnologie

Tehnologija brtvljenja

KOENIG-EXPANDER® je svjetska tehnologija brtvljenja broj 1 za pouzdano i trenutačno brtvljenje bušenih rupa.

Pojačivači tlaka

2000 bara hidrauličnog tlaka iz niskotlačne pumpe? Jedna od uloga naših MINIBOOSTER pojačivača tlaka za uljnu/vodenu hidrauliku.

> pročitajte više

self_clinching

Vijci i matice za uprešavanje

PEM® vijci, matice i oprema za uprešavanje jamče apsolutno pouzdanu vezu, praktični su za instalaciju i štede vrijeme i novac.

Thread inserts

Umetci s navojem

Ovi umetci stvaraju precizne, otporne navoje u radnim predmetima od lakoga metala i drugih materijala s niskim otporom na smicanje. Možemo ponuditi TAPPEX®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, FASTEKS i KLIPKO®.

adhesives

Ljepila i brtvila

Širok izbor ljepila i masa za brtvljenje.

quick fastening elements

Elementi za brzo pričvršćivanje i spojnice

Jednostavni za ugradnju, fleksibilni i stabilni, sustavi brzog učvršćivanja osiguravaju pouzdano prianjanje pri spajanju različitih materijala i površina. Brandovi slijepih i kaveznih matica, različitih plastičnih i metalnih dijelova koje nudimo su među ostalima RAYMOND®, KLIPKO®, STECKO®, NILKO® i RAPID®.

lock nuts

Matice s funkcijom zaključavanja

Matice s funkcijom zaključavanja se koriste u mnogim konstrukcijama gdje pružaju trajnu vijčanu vezu, uključujući marke kao što su FASTEKS PRECISKO® i ELASTIC STOP®.

acces_solutions

Rješenja za pristup

Uvjerljiva rješenja u području tehnologije zaključavanja i pričvršćivanja uključujući marke SOUTHCO®, CAMLOC®, DZUS® i RAPID®.

U svrhu pružanja usluga, ova web stranica koristi kolačiće. Klikom na "OK" i / ili koristeći naše usluge ćete na ovo pristati.