Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Versuch2_products_hero slider

Spojna tehnika

Portfelj proizvoda tvrtke KVT-Fastening nudi rješenja za širok raspon izazova i aplikacija za industriju pričvršćivanja. Naš asortiman uključuje elemente za pričvršćivanje kao što su slijepe/blok zakovice, slijepe zakivne matice, umetci, PEM vijci i matice za uprešavanje, pristupna rješenja i još mnogo toga.

quick release pins

Elementi za brzo otpuštanje i zatici s oprugom

Za spajanje, zamjenu, držanje i pričvršćivanje, a mogu se odmah otpustiti/deinstalirati.

> pročitajte više
bonding fastener

bigHead® spojna tehnika za kompozitne materijale

BIGHEAD® spojni elementi uvjerljivi su u funkciji univerzalne veze u pretežno kompozitnom materijalu. Otporni na odvajanje/trganje i jednostavni su za ugradnju, ispunjavajući najstrože zahtjeve.

> pročitajte više
blind rivet nuts

Zakivne matice

Gdje god su nosivi navoji potrebni u tankim materijalima, slijepe zakivne matice - koje se mogu montirati racionalno i brzo podešavanja, s jedne strane (tj. "slijepe"), predstavljaju rješenje za stvaranje spoja. Među ostalim robnim markama, možemo ponuditi TUBTARA®, FILKO® i ECOSYN®-BCT.

> pročitajte više
blind rivets

Tehnologija zakovica

Bilo čelik, plastika ili drugi materijal s različitim stupnjevima čvrstoće, slijepe zakovice osiguravaju uvijek čvrst spoj. Možemo ponuditi brandove POP®, AVDEL®, FASTEKS®, HUCK® i CHERRY®.

> pročitajte više
stud_welding

Oprema i vijci/svornjaci za zavarivanje

WELKO® vijci/svornjaci i oprema za zavarivanje svornjaka već dugi niz godina uspješno se koriste diljem svijeta.

> pročitajte više
Dichtungstechnologie

Tehnologija brtvljenja

KOENIG-EXPANDER® je svjetska tehnologija brtvljenja broj 1 za pouzdano i trenutačno brtvljenje bušenih rupa.

> pročitajte više

Pojačivači tlaka

2000 bara hidrauličnog tlaka iz niskotlačne pumpe? Jedna od uloga naših MINIBOOSTER pojačivača tlaka za uljnu/vodenu hidrauliku.

> pročitajte više

Upravljanje protokom

SFC KOENIG RESTRICTOR i SFC KOENIG CHECK VALVE pouzdana su rješenja jednostavne montaže. Moguća je raznovrsna primjena bez problema, npr. u pogonu motornih vozila, gospodarskim vozilima, građevinskim strojevima, medicinskim uređajima i poljoprivrednim strojevima te raznim sustavima za prijenos snage fluidom.

> pročitajte više
Thread inserts

Navojni umetci

Ovi umetci stvaraju precizne, otporne navoje u radnim predmetima od lakoga metala i drugih materijala s niskim otporom na smicanje. Možemo ponuditi TAPPEX®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, FASTEKS i KLIPKO®.

> pročitajte više
self_clinching

Vijci i matice za uprešavanje

PEM® vijci, matice i oprema za uprešavanje jamče apsolutno pouzdanu vezu, praktični su za instalaciju i štede vrijeme i novac.

> pročitajte više
quick fastening elements

Elementi brze veze

Jednostavni za ugradnju, fleksibilni i stabilni, sustavi brzog učvršćivanja osiguravaju pouzdano prianjanje pri spajanju različitih materijala i površina. Brandovi slijepih i kaveznih matica, različitih plastičnih i metalnih dijelova koje nudimo su među ostalima RAYMOND®, KLIPKO®, STECKO®, NILKO® i RAPID®.

> pročitajte više
lock nuts

Matice s funkcijom zaključavanja

Samozaključavajuće se matice koriste u mnogim izvedbama da se osiguraju trajni vijčani spojevi. Uključuju marke poput FASTEKS PRECISKO® i ELASTIC STOP®.

> pročitajte više
acces_solutions

Rješenja za pristup

Uvjerljiva rješenja u području tehnologije zaključavanja i pričvršćivanja uključujući marke SOUTHCO®, CAMLOC®, DZUS® i RAPID®.

> pročitajte više
LiteWWeightTM Core

MM-Welding®

MM-Welding® tehnologija je inovativna tehnika pričvršćivanja koja koristi ultrazvučnu energiju za stvaranje frikcijske pozitivne veze u poroznim materijalima, strukturama lima, sendvič panelima, injekcijskim i tlačnim prešajima. Da bi se to postiglo, za pričvršćivanje komponenti koriste se termoplastični elementi u različitim oblicima.

> pročitajte više
adhesives

Ljepila i brtvila

Širok izbor ljepila i masa za brtvljenje.

> pročitajte više
Erdungsverbinder

Priključak za uzemljenje

Cam-Safe® konektor za uzemljenje - novi industrijski standard za sigurnosno kritično električno uzemljenje. 

> pročitaj više