Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
assembly_technology_expert

Usluge

Bez obzira na odabir savršenog rješenja, njegovu učinkovitu primjenu ili dodatna pitanja vezana uz spojnu tehnologiju, u KVT-Fasteningu, kupci dobivaju sveobuhvatnu podršku.

Služba za popravak

Za svaki stroj ili alat, tim servisa KVT-Fastening jamči vam brz popravak. U nekim se zemljama drži zaliha strojeva koji se mogu posuditi na zahtjev.

> Kontaktirajte nas

Seminari i tečajevi za obuku

Kao stručnjaci s dubinskim iskustvom koje se proteže u mnogim sektorima, indukcijski tečajevi i obuka na licu mjesta, koju nudi KVT-Fastening, pruža mogućnost kupcima da razjasne pojedinačna pitanja izravno s našim dizajnerima alata i odjelom za proizvodnju.

> Kontaktirajte nas
KVT Tech Day

Tech-Day

Donijet ćemo Vam "Tech-Day" u Vašim prostorijama. Naši stručnjaci će Vama i Vašem osoblju tada dati individualne odgovore i savjete o određenim pitanjima.

> pročitajte više

Solutioneering

KVT-Fastening, visokokvalificirani stručnjaci analiziraju zadani zadatak. Na temelju dobrog razumijevanja projekta, oni razvijaju idealna rješenja koja su ekonomična, učinkovita i sigurna.

> pročitajte više

3D Podaci

Za veliki broj spojnih elemenata, KVT-Fastening kupcima će pružiti 3-D podatke koji se vrlo lako mogu integrirati u CAD aplikacije.

> pročitajte više

Download Centar

KVT-Fastening u svom centru za preuzimanje nudi na raspolaganje sveobuhvatan izbor know-how-a o različitim aspektima spojne tehnologije.

> pročitajte više

Logistički sustavi

Bossard SmartBin i SmartLabel inteligentni su logistički sustavi koji prate zalihe s potpunom pouzdanošću i osiguravaju automatsko punjenje zaliha. Mrežni sustav prenosi podatke na Bossard server i to - ako je potrebno - pokreće narudžbu. Ovi sustavi osiguravaju brzu i laku dostupnost C dijelova dok proizvodnja traje.

> pročitajte više