Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
ATE-Main-Banner

Assembly Technology Expert

Od trenutka kada započnete s razvojem novog proizvoda, naše usluge stručnjaka za tehnologiju montaže doprinose pametnim rješenjima za sve moguće izazove u vezi s pričvršćivanjem..

Korištenje trofazne metodologije pomaže smanjiti vrijeme proizvodnje i značajno smanjiti troškove.

  • Dizajn - fokusiranje na spojeve/veze kako bi se stvorili savršeni proizvodi
  • Optimizirajte - oplemenite postupak spajanja/pričvršćivanja do savršenstva
  • Educirajte se - postanite stručnjak za znanost pričvršćivanja

Expert Walk

Usavršite svoj proizvod ispitivanjem proizvodnog procesa. Pregledajte svoje radne stanice i montažne linije, analizirajte elemente za pričvršćivanje i na kraju optimizirajte svoje procese montaže i alata koji se koriste u proizvodnji.

Prava vrsta vijka u Vašem proizvodu je ključna. Expert Walk, temeljen na znanjima iz Gemba-Walk, Walk-the-line procesa itd., precizno sagledava što se događa u proizvodnji.

> Više o Expert Walk

Expert Education

Razvijte interna znanja i vještine prilagođenim treninzima o principima inženjeringa, primjenama, pričvršćivačima i tehnologiji montaže.

Kao inženjer, vi ste ključ sigurnog i pouzdanog proizvoda. Dodajte svojoj stručnosti dubinsko znanje o tehnologiji pričvršćivanja da biste započeli poboljšati kvalitetu svojih proizvoda već danas. Iskoristite različite formate prilagođenog učenja. U osobnim seminarima imate koristi od praktičnog pristupa. Interaktivno učenje s webinarima može se lako provesti za Vašim stolovima.

> Više o Expert Education

Expert Teardown

Jedan jedini vijak može imati ogroman učinak! Otkrijte neočekivani potencijal svojih proizvoda koncentrirajući se na vijke i spojeve.

Najbolje rješenje za pričvršćivanje ključno je za vaš uspjeh i troškove životnog ciklusa proizvoda (LCC). Učinite najbolje u pogledu troškova i sigurnosti. Stručnjaci rastavljaju proizvod na pojedinačne dijelove i spojne elemente. Analizirajući složenost sučelja, naši tehnički stručnjaci ispituju svaki centimetar kako bi razumjeli funkcionalnost i pronašli potencijale za uštedu troškova i poboljšanje kvalitete i pouzdanosti.

> Više o Expert Teardown

Expert Design

Dizajnirajte svoj proizvod s naglaskom na vijke od samog početka. Znanje Bossarda o metodologijama sastavljanja, pričvršćivanju spojeva i tehničkim resursima može biti ključna prednost za uspjeh vašeg proizvoda.

Stručni dizajn omogućuje vam da povećate kvalitetu vašeg krajnjeg proizvoda trajno uz preporuke o materijalima i optimiziranim uvjetima za montažu ili s prototipiranjem, a na temelju znanja o 3D prototipiranju i CAD podacima.

> Više o Expert Design

Expert Test Services

Ispunjavanje najviših standarda kvalitete igra važnu ulogu u mnogim područjima spojne tehnologije. Bossard se susreće s ovim izazovom sa 14 vrhunskih laboratorija za testiranje širom svijeta.

Udovoljite standardima kvalitete s temeljitim testom vašeg prototipa i proizvoda. Iskoristite naše laboratorije i najmodernije uređaje za mjerenje i ispitivanje, sa ISO / IEC 17025 certifikatom. Smanjite svoje rizike osiguravanjem kvalitete pomoću kvalitetnih laboratorijskih usluga.

> Više o Expert Test Services

Expert Assortment Analysis

Manji broj različitih vijaka u jednom proizvodu smanjuje troškove. Racionalizacija vijaka i pojednostavljenje sastavnica (BOM) stoga rezultira visokim potencijalom uštede troškova.

Samo 15% ukupnih troškova korištenja vijaka potječe od cijene vijaka. Ostalih 85% dolazi iz troškova procesa nabave, logistike, pripreme montaže i drugih aktivnosti. Ova činjenica čini racionalizaciju c-dijelova ključnom za ukupni trošak.

> Više o Expert Assortment Analysis

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja