Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

KVT-Fastening Tech-Day - naše znanje u vašoj tvrtki

Solutioneering - naša je filozofija ponuditi Vam sve kako biste osigurali da svoj proizvod možete proizvesti što efikasnije i učinkovitije. Ne aktiviramo samo spojne elemente, već se uključimo mnogo ranije.

Naši stručnjaci mogu savjetovati Vas i Vaše kolege oko dizajna, materijala, tehnika spajanja i montaže, rješenja pričvršćivanja, pouzdanosti procesa, područja primjene, promjena temperature i opterećenja te broja drugih pojedinačnih pitanja koja su ključna za Vaš uspjeh.

In-house Show_promo-box
Inhouse-show-two-column_2

Rezervirajte naše stručnjake za svoj Tech-Day!

Mi dolazimo Vama na Tech-Day. Dajemo Vama i Vašim zaposlenicima individualne savjete o konkretnim pitanjima. Sretni smo što smo uključili seminar po mjeri proizvoda u događaj za vas.

Što tu ima za mene?

 • Gotovo da nema potrošenog vremena i organizacije
  Naši stručnjaci dolaze k vama. Sve što trebate učiniti je osigurati prikladnu sobu, obavijestiti svoje zaposlenike o događaju i omogućiti im da sudjeluju.
 • Nema troškova, nema rizika
  Nema troškova povezanih s Tech-Dayom za vas.
 • Ne veže
  Ništa se ne obvezujete putem ove usluge.
 • Upoznajte nas osobno
  Telefon i e-pošta nisu zamjena za kontakt licem u lice. Pitajte sve što ste oduvijek željeli znati ... bilo da je općenito ili za trenutni projekt.
 • Specifične prednosti
  Za razliku od javne izložbe, možemo dati individualne savjete o konkretnim projektima i proizvodima. Mi smo tu za vas i možemo prilagoditi naše usluge potrebama različitih grupa zaposlenika. Ogromno pozitivne povratne informacije iz prethodnih Tech-dana potvrđuju dodanu vrijednost za naše kupce.
Inhouse-show-two-column_3

Kako radi?

1. Kontaktirajte nas
Sretni smo odgovoriti na sva vaša pitanja i objasniti vam naš Tech-Day sustav.

2. Pojašnjavamo detalje
Raspravljamo o vašim specifičnim zahtjevima, uključujući aplikacije za fokusiranje i proizvode, zahtjeve za seminare, itd. Te osnovne aranžmane poput datuma, raspoloživih soba itd.

3. Prilagođena pozivnica
Poslat ćemo vam prilagođenu pozivnicu s točnim detaljima ovog tehnološkog dana. Možete je ispisati kako biste je javno prikazali ili poslati e-poštom kolegama kako bi svi znali za nadolazeći događaj.

4. Isporuka opreme
U pravo vrijeme, poslat ćemo vam paletu uzoraka proizvoda i ostale Tech-Day opreme. Držite ovu paletu u blizini izložbenih soba za naše zaposlenike.

5. Sam Tech-Day
KVT-Fasteningzaposlenici će sve organizirati i sprovest događaj u Vašim prostorijama.

6. Povratak opreme
Vaš kontakt u KVT-u spakirat će opremu na paleti i staviti naljepnicu za povratak. Naši prijevoznici prikupit će i vratiti nam ih.

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja