Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
pageTeaser_systeme_automatisierung

Sustavi i pojmovi automatizacije

Kao dobavljač sustava, KVT slijedi solutioneering pristup s velikom ponudom vrhunskih tehnika ugradnje na područjima spojne tehnike. Na raspolaganju je razna mehanička, hidropneumatska i elektronička oprema.

Oprema za instalaciju – Vijci i matice za uprešavanje (self-clinching)

Sustav za uprešavanje vijaka i matica Haeger® u potpunosti se temelji na hidraulici i može se modularno opremiti prema zahtjevima i zadacima. Tehnologija jednog dodira omogućuje precizno i pouzdano prešanje PEM® elemenata.

> pročitajte više
InstTech_Blind-rivet-tech_

Instalacijska oprema - slijepe zakovice

Slijepe zakovice se mogu instalirati i ručno i automatski. Broj komponenti važan je pokazatelj u odabiru ispravne metode.

> pročitajte više
InstTech_Blind-rivet-nuts_

Instalacijska oprema - slijepe zakivne matice

Sa širokim rasponom alata za ručno zakivanje i potpuno automatiziranim sustavima, KVT-Fastening nudi savršen instalacijski sustav za svaku primjenu kako bi se osiguralo sigurno postavljanje zakivnih matica.

> pročitajte više
InstTech_Wire-thread-inserts_ (1)

Instalacijska oprema - žičani navojni umetci

Za ručno, mehaničko i automatsko uvrtanje i umetanje žičanih umetaka, KVT-Fastening nudi širok spektar odgovarajućih alata.

> pročitajte više
thread insert tool

Instalacijska oprema - navojni umetci

Precizni KVT-Fastening alati osiguravaju sigurno fiksiranje za sve umetke tipa Tappex, Filtec, Lockfil, Kato, Keensert i Fasteks.

> pročitajte više
InstTech_Speed-fasteners_

Instalacijska oprema - zakovice za brzo spajanje

Alati za zakovice za brzo spajanje uvjerljivi su brzinom ciklusa podešavanja do jedne zakovice u sekundi i velikom moći.

> pročitajte više
InstTech_Structural-blind-fasteners_

Instalacijska oprema - strukturalne zakovice

I u teškim uvjetima, alati i strojevi dizajnirani za vrhunske performanse osiguravaju optimalnu vezu između strukturalnih slijepih zakovica ili vijaka i materijala u koji se učvršćuju.

> pročitajte više
InstTech_Sealing-Technology_

Instalacijska oprema - tehnologija zaptivanja

Na raspolaganju je širok izbor alata za zaptivanje i odgovarajućeg pribora za ugradnju KOENIG EXPANDER-a.

> pročitajte više
processing and automatisation

Kontrola procesa i automatizacija

Uz široku paletu ručnih alata i potpuno automatskih sustava, KVT-Fastening nudi odgovarajući procesni sustav za ugradnju slijepih zakovica, brzih zakovica i zakivnih matica.

> Obratite nam se
LiteWWeightTM Core

MM-Welding®

MM-Welding® tehnologija je inovativna tehnika pričvršćivanja koja koristi ultrazvučnu energiju za stvaranje frikcijske pozitivne veze u poroznim materijalima, strukturama lima, sendvič panelima, injekcijskim i tlačnim prešajima. Da bi se to postiglo, za pričvršćivanje komponenti koriste se termoplastični elementi u različitim oblicima.

> pročitajte više
HS-T Smart Tools

Pametni alati

Od standardnog alata do vrhunske baterijske verzije; akumulatorski alati za vijke, slijepe zakovice i zakivne matice tvrtke HS-Technik jamče najveću pouzdanost procesa, uklj. funkciju brojanja i dokumentiranje 150 000 instalacijskih procesa.

> pročitajte više

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja