Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
pageTeaser_systeme_automatisierung

Sustavi i pojmovi automatizacije

Kao dobavljač sustava, KVT slijedi pristup razrjeđivanju s velikom ponudom vrhunskih tehnika ugradnje na područjima tehnologije pričvršćivanja. Na raspolaganju su razni pištolji zakovica s mehaničkim, hidropneumatskim i elektroničkim pogonima.
InstTech_Pemserter

Instalacijska oprema - samoljepljivi pričvršćivači

Bez obzira na zahtjeve instalacije, asortiman PEMSERTER® jamči optimalnu ugradnju svih vrsta PEM samopokretajućih učvršćivača.

> pročitajte više
LiteWWeightTM Core

MM-Welding®

MM-Welding® tehnologija je inovativna tehnika pričvršćivanja koja koristi ultrazvučnu energiju za stvaranje frikcijske pozitivne veze u poroznim materijalima, strukturama lima, sendvičima, injekcijskim i tlačnim prešajima. Da bi se to postiglo, za pričvršćivanje komponenti koriste se termoplastični elementi u obliku štapa ili ogrlica.

> pročitajte više
InstTech_Blind-rivet-tech_

Instalacijska oprema - slijepe zakovice

Slijepe zakovice se mogu instalirati i ručno i automatski. Broj komponenti važan je pokazatelj u odabiru ispravne metode obrade.

> pročitajte više
InstTech_Blind-rivet-nuts_

Instalacijska oprema - slijepe matice zakovica

Sa širokim rasponom alata za ručno kovičenje i potpuno automatiziranim sustavima, KVT-Fastening nudi savršen instalacijski sustav za svaku primjenu kako bi se osiguralo sigurno postavljanje slijepih zakovica.

> pročitajte više
InstTech_Wire-thread-inserts_ (1)

Instalacijska oprema - umetci na žicama

Za ručno, mehaničko i automatsko uvrtanje i umetanje umetaka žice za navoje, KVT-Fastening nudi širok spektar odgovarajućih slavina i oblikovača navoja.

> pročitajte više
InstTech_Thread_inserts_ (1)

Instalacijska oprema - umetci navoja

Precizni alati za odvijanje KVT-Fastening osiguravaju sigurno fiksiranje za sve umetke za žice tipa Tappex, Filtec, Lockfil, Kato, Keensert i Fasteks

> pročitajte više
InstTech_Speed-fasteners_

Instalacijska oprema - brzinski zatvarači

Alati za zakovice za pričvršćivače za brzinu uvjerljivi su brzinom ciklusa podešavanja do jedne zakovice u sekundi i velikom moći vučenja.

> pročitajte više
InstTech_Structural-blind-fasteners_

Instalacijska oprema - strukturni slijepi zatvarači

I u teškim uvjetima, alati i strojevi dizajnirani za vrhunske performanse osiguravaju optimalnu vezu između učvršćivača i materijala nosača.

> pročitajte više
InstTech_Sealing-Technology_

Instalacijska oprema - tehnologija brtvljenja

Na raspolaganju je širok izbor alata za zakivanje i odgovarajućeg pribora za ugradnju KOENIG EXPANDER-a.

> pročitajte više
HS-T Smart Tools

Smart Tools

Od standardnog proizvoda do napredne verzije; akumulatorski alati za vijke, slijepe zakovice i slijepe matice od HS-Technik stalka za najveću pouzdanost procesa, uklj. brojanje funkcija i dokumentacije 150 000 instalacijskih procesa.

> pročitajte više

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja

U svrhu pružanja usluga, ova web stranica koristi kolačiće. Klikom na "OK" i / ili koristeći naše usluge ćete na ovo pristati.