Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Expert Test Services

Expert Test Services – tehnički laboratorij za ispitivanje spojnih elemenata

Osiguranje kvalitete, po mjeri klijenta, uz pomoć profesionalnih usluga testiranja

Pouzdano, neovisno osiguranje kvalitete u skladu sa standardima, temelj je za održavanje visoke razine kvalitete proizvoda. Uz pomoć naših tehničkih ispitnih laboratorija, pružamo Vam podršku u ciljanom ispitivanju kvalitete Vaših proizvoda i prototipova, vršenju analize oštećenja i smanjenju rizika.

Uz pomoć naše certificirane opreme za mjerenje i ispitivanje, postupaka ispitivanja i opsežne laboratorijske ekspertize, pružamo Vam podršku u ispunjavanju tehničkih i zakonskih zahtjeva koji se odnose na Vaše dijelove i proizvode. Naši najsuvremeniji laboratoriji zadovoljavaju najviše standarde i uvijek koristimo najsuvremeniju tehnologiju.

Naši stručnjaci za Vas pripremaju i izvješća o stručnim ispitivanjima koja služe kao neovisna potvrda kvalitete proizvoda i predstavljaju dobru osnovu za donošenje informiranih odluka. 


 

Akreditirani, certificirani, kvalificirani - prednosti za Vas

Bossard je Vaš stručni partner za sve Vaše potrebe testiranja. Fino prilagođavamo našu opremu za testiranje tako da možemo točno zadovoljiti Vaše potrebe i razviti napredne metode ispitivanja u bliskoj suradnji s Vama.

Sami istražite prednosti koje možete dobiti od laboratorijskog ispitivanja Bossard materijala:

 
ribon_icon

Akreditirani ispitni laboratoriji

Sirom svijeta posedujemo odabrane laboratorije za testiranje, akreditirane u skladu sa  ISO/IEC 17025, od strane brojnih nacionalnih akreditacionih tela.

people2

Dugoročna stručnost

Naši kvalificirani djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo i opsežnu stručnost u svim relevantnim postupcima ispitivanja. 

paper_icon

Profesionalna izvješća o ispitivanju

Naši stručnjaci za testiranje pripremaju neovisna, konačna izvješća o ispitivanju kako bi Vam pomogli u procesu donošenja odluka.

bubl_icon

Najmoderniji objekti za testiranje

Od ispitivanja vibracijama do spektralne analize, od ispitivanja tvrdoće do ispitivanja korozije - naša tehnička oprema zadovoljava najviše standarde.

timer_icon

Brza implementacija 

Obavljamo složene i vremenski kritične zadatke testiranja, na brz i fleksibilan način - dajući Vam značajnu prednost u odnosu na konkurenciju u smislu razvoja proizvoda. 

champion_icon

Najviši standardi kvalitete

Kroz naše akreditirane postupke ispitivanja, pružamo Vam podršku u proizvodnji konkurentnih proizvoda najviše kvalitete.

 

 

Od ispitivanja materijala do analize oštećenja - naše usluge

Naši najsuvremeniji laboratoriji za ispitivanje posebno su dizajnirani za ispitivanje mehaničkih pričvršćivača, uključujući mehanička i fizička svojstva, te su potpuno opremljeni.

Uz pomoć našeg široke lepeze mogućnosti testiranja, lako možemo zadovoljiti raznoliku paletu proizvoda naših kupaca. Kontinuiranim širenjem naših metoda testiranja na standardizirane postupke, uvijek smo u skladu s najnovijim znanstvenim razvojem i možemo vam ponuditi nejnoviju vrhunsku tehnologiju.

Pregled najčešćih postupaka testiranja i dodatne informacije možete pronaći ovdje:

Tražite li postupak testiranja koji nije uobičajena metoda? Slobodno nas kontaktirajte – pozdravljamo svaki izazov. Bossard će osigurati da Vaši proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja

Otkrijte ostale module koji doprinose poboljšanju vaše produktivnosti, korak po korak

Expert Walk
Proučite vaše vijčane spojeve i alate koji se koriste, mi ćemo odrediti kako optimizirati i nastaviti pametnije

Expert Education
Na našim seminarima i tečajevima za e-učenje saznajte o osnovama i tajnama spojne tehnike

Expert Teardown
Identificirajte najbolje rješenje za spoj i potencijal za uštedu troškova

Expert Design
Dizajnirajte svoj najbolji proizvod s širokim rasponom tehničkih alata i informacija

Expert Assortment Analysis
Smanjite TCO identificiranjem mogućnosti za racionalizaciju vijčanih spojeva