Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
page teaser experience center

KVT Experience centar Linz

U prostoru od 1600 m² KVT Experience Center izložena su inovativna rješenja za pričvršćivanje i montažu te se radujemo vašem osobnom posjetu.

Salon za montažu pametne tvornice

Osobno doživite kako izgleda digitalizirana montažna stanica, kako može povećati pouzdanost i produktivnost procesa i kako robot može pomoći u optimizaciji procesa.

U Smart Factory Assembly Showroomu možete isprobati digitaliziranu stanicu za ručnu montažu i sami vidjeti osnovne komponente puta do Factory 4.0. 

 

REZERVIŠI OBILAZAK SHOWROOM-A

 

Stručne usluge testiranja

U KVT Experience Centru u Linzu svojim klijentima nudimo sljedeće usluge stručnog testiranja.

  • Pull-out test čupanja
  • Pushout test izbijanja
  • Torque-out test zakretnog momenta
  • Test smicanja
> Preuzmite letak usluge Expert Test Service

Stručne usluge rušenja

Usluge stručne demontaže obavljaju se u glavnoj dvorani KVT Experience centra. Ovdje rastavljamo proizvode naših kupaca, analiziramo elemente za pričvršćivanje i pružamo kupcu naš prijedlog za uštedu troškova i optimizaciju montaže.

> Više o uslugama Expert Teardown

Dan tehnike

KVT Experience Center nudi izvrsno okruženje i priliku za osobni Tech-Day za naše klijente. Tech-Day je potpuno besplatan i sastoji se od 3 idejna rješenja proizvoda i 1 inovacijske teme po vašem izboru.

Svoj Tech-Day možete osmisliti na temelju svojih interesa i potreba, a mi ćemo se pobrinuti za organizaciju. Tijekom osobnog Tech-Day-a, imat ćete najviše koristi od našeg znanja i praktičnog iskustva u našem objektu.

 

> to Tech-Day

Smart Factory Logistics

sustav u KVT Experiece Centru. Smart Factory Logistics nudi pionirsko digitalizirano upravljanje lancem opskrbe za C-dijelove.

S novim sve-u-jednom SmartBin Cloud i SmartLabel Cloud, ukupni trošak vlasništva i produktivnost podižu se na sljedeću razinu.
 

 

 

> u Smart Factory Logistics

MultiMaterial-Zavarivanje

Kao ekskluzivni i globalni distributer, nudimo najinovativniju svjetsku tehnologiju pričvršćivanja: MultiMaterial-Welding. Uključuje ultrazvučni postupak za djelomično ukapljivanje termoplastičnog elementa za pričvršćivanje kako bi se stvorila veza s pozitivnim zaključavanjem unutar djelića sekunde.

Postojeći, potpuno automatizirani stroj omogućuje nam da našim kupcima ponudimo uslugu proizvodnje prototipova ili malih serijskih dijelova. Doživite to osobno u KVT Iskustvenom centru.
 

 
 
> Više o MM- Welding