Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
page teaser experience center

KVT Experience centar Linz

U prostoru od 1600 m² KVT Experience Center izložena su inovativna rješenja za pričvršćivanje i montažu te se radujemo vašem osobnom posjetu.

Salon za montažu pametne tvornice

Naš Praktični centar službeno je otvoren 30. 6. 2022. Klijenti, dobavljači i poslovni partneri pozvani su u zgradu Praktičnog centra u Linzu.

Na površini 1600 četvornih metara nalaze se stanice za inovaciju proizvoda i prikaz inženjerskih usluga. Na svakoj stanici posjetitelji su imali priliku dodirnuti i osjetiti elemente za pričvršćivanje i osobno isprobati opremu za instalaciju.

U videozapisu možete pronaći dodatna objašnjenja naših stručnjaka iz svojih oblasti i povratne informacije naših gostiju.

Sada možete rezervirati i Tehnološki dan u našem Praktičnom centru i iskoristiti našu stručnost u različitim temama pričvršćivanja. 

Rezervirajte Tehnološki dan

> Što je Tehnološki dan?

> Više o događaju otvaranja Praktičnog centra KVT-a

Izložbeni prostor za montažu pametne tvornice

U izložbenom prostoru za montažu pametne tvornice možete vidjeti kako je jednostavno usmjeravati svakog radnika kroz proces montaže uz digitalne i interaktivne upute i izbjeći pogreške kod montaže i povećati sljedivost upotrebljavajući povezane pametne uređaje s unaprijed definiranim parametrima. 

Vidjet ćete i kako roboti pomažu u procesu montaže kako bi se smanjilo radno opterećenje radnika te kako sustav komisioniranja indikatorskim svjetlima radniku pomaže smanjiti vrijeme traženja dijela i pogreške.

Sve ovo moći ćete osobno iskusiti u izložbenom prostoru za montažu pametne tvornice. Naš inženjer aplikacija Christian Lehner rado će vas voditi kroz radnu stanicu. 

> Rezervirajte sastanak s Christianom sada

Stručne usluge testiranja

U KVT Experience Centru u Linzu svojim klijentima nudimo sljedeće usluge stručnog testiranja.

  • Pull-out test čupanja
  • Pushout test izbijanja
  • Torque-out test zakretnog momenta
  • Test smicanja
> Preuzmite letak usluge Expert Test Service

Stručne usluge rušenja

Usluge stručne demontaže obavljaju se u glavnoj dvorani KVT Experience centra. Ovdje rastavljamo proizvode naših kupaca, analiziramo elemente za pričvršćivanje i pružamo kupcu naš prijedlog za uštedu troškova i optimizaciju montaže.

> Više o uslugama Expert Teardown

Dan tehnike

KVT Experience Center nudi izvrsno okruženje i priliku za osobni Tech-Day za naše klijente. Tech-Day je potpuno besplatan i sastoji se od 3 idejna rješenja proizvoda i 1 inovacijske teme po vašem izboru.

Svoj Tech-Day možete osmisliti na temelju svojih interesa i potreba, a mi ćemo se pobrinuti za organizaciju. Tijekom osobnog Tech-Day-a, imat ćete najviše koristi od našeg znanja i praktičnog iskustva u našem objektu.

 

> to Tech-Day

Smart Factory Logistics

sustav u KVT Experiece Centru. Smart Factory Logistics nudi pionirsko digitalizirano upravljanje lancem opskrbe za C-dijelove.

S novim sve-u-jednom SmartBin Cloud i SmartLabel Cloud, ukupni trošak vlasništva i produktivnost podižu se na sljedeću razinu.
 

 

 

> u Smart Factory Logistics

MultiMaterial-Zavarivanje

Kao ekskluzivni i globalni distributer, nudimo najinovativniju svjetsku tehnologiju pričvršćivanja: MultiMaterial-Welding. Uključuje ultrazvučni postupak za djelomično ukapljivanje termoplastičnog elementa za pričvršćivanje kako bi se stvorila veza s pozitivnim zaključavanjem unutar djelića sekunde.

Postojeći, potpuno automatizirani stroj omogućuje nam da našim kupcima ponudimo uslugu proizvodnje prototipova ili malih serijskih dijelova. Doživite to osobno u KVT Iskustvenom centru.
 

 
 
> Više o MM- Welding