Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
assembly_technology_expert

Solutioneering

Za KVT-Fastening, solutioneering znači ponuditi kupcima dugoročno iskustvo i maksimalnu stručnost u razvoju i materijalima - zajedno s inovativnim duhom, pouzdanošću projekta i sposobnošću planiranja. Ovo je stabilna osnova s koje nudimo učinkovita i sigurna rješenja za teške zadatke i nov dizajn. U tom kontekstu, naši Vas stručnjaci savjetuju s kompetentnim poznavanjem materijala i trendova i najsuvremenijih spojnih tehnologija.

Prilagođeni dijelovi po narudžbi

Bilo u gradnji postrojenja i strojeva, preciznom inženjerstvu, zrakoplovstvu, hidraulici, energiji ili elektrotehnologiji, transportu ili tehnologiji automatizacije, dijelovi izrađeni od strane KVT-Fasteninga iz crteža koriste se na svim onim mjestima na kojima su standardni dijelovi neprikladni za određene zahtjeve. To može biti zbog posebnih zahtjeva za težinu ili geometriju komponenata ili posebnih materijala.

 

> Više o dijelovima po narudžbi

Koncepti sustava i automatizacije

Kod KVT-Fasteninga, idealan proizvod nadopunjuje se komponentama poput strojeva, alata, integracije procesa, usluga i automatizacije – u prilagođeni ukupni paket. Kao inicijator, KVT-Fastening podržava kupce od faze planiranja do razvoja i implementacije u rješavanju teških problema, kao i pri odabiru najboljih pojedinačnih komponenata.

 

> Više o konceptima sustava i automatizacije

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja