Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Solutionneering_hero-slider

Logistički sustavi

Bossard SmartBin i Smart Label inteligentni su logistički sustavi koji prate ukupnu sigurnost zaliha i osiguravaju automatsko punjenje skladišta. Mrežni sustav šalje podatke na naš server, a to – ako je potrebno – pokreće automatiziranu narudžbu. Ovi sustavi osiguravaju brzu i laku dostupnost C dijelova dok proizvodnja traje.

SmartBin - usavršen logistički sustav pomoću senzornog praćenja

  • Dijelovi se drže blizu mjesta gdje su potrebni. Senzori težine u spremnicima paze na zalihe u kojima se nalaze.
  • Zabilježeni podaci šalju se naprijed svaki dan i provjeravaju. Kada se dosegne definirano ograničenje, narudžba se može automatski aktivirati.
  • Potrebna količina C dijelova sastavi se i označi u skladu s uputama kupca.
  • To jamči da će dijelovi biti identificirani bez odlaganja. Dostava dijelova do mjesta na kojem se koriste može se organizirati po želji.
SmartBin classic

SmartBin classic

Klasik među SmartBin verzijama koristi se sa centraliziranim ili decentraliziranim Kanban sustavima za velike količine i dijelove ili male elemente. Bez obzira na to jesu li elementi u malim spremnicima male težine ili palete opterećene do 1000 kg - SmartBin classic brine se o nadopunjivanju automatski, uklanja daljnje faze procesa i tako štedi vrijeme.

SmartBin mobile

Kada proces proizvodnje zahtijeva spajanje velikih komponenti ili izmjenu mjesta proizvodnje, SmartBin mobile je verzija koja se koristi. Potrebni dijelovi se učitavaju na pokretna kolica opremljena napajanjem iz baterije i modemom i prevoze do mjesta na kojem će se koristiti, te je zajamčena pravovremena zamjena.
SmartBin mobile
SmartBin flex-1

SmartBin flex

Najnovije logističko rješenje SmartBin flex čini sve još jednostavnijim - neovisni sustav koji se jednostavno uklapa u odgovarajuće procese i koji i dalje funkcionira potpuno automatski. Najfleksibilnija verzija SmartBin-a radi s bežičnim napajanjem i instalira se u proizvodnu ćeliju ili izravno na proizvodnu liniju. Materijal se nalazi tamo gdje se koristi i uklanjaju se unutarnji transportni procesi i vrijeme čekanja. Podaci se prenose bežično.

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja