Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Solutionneering_hero-slider

Logistički sustavi

Bossard SmartBin i SmartLabel inteligentni su logistički sustavi koji prate ukupnu pouzdanost zaliha i osiguravaju automatsko punjenje dionica. Mrežni sustav prenosi podatke na Bossard poslužitelj i to aktivira nalog kada je to potrebno. Ovi sustavi osiguravaju brzu i laku dostupnost C dijelova tijekom proizvodnje.

SmartBin - usavršen postupak logističkog sustava pomoću senzornog praćenja

  • Dijelovi se drže blizu mjesta gdje su potrebni. Senzori težine u spremnicima paze na zalihe u kojima se nalaze.
  • Zabilježeni podaci šalju se naprijed svaki dan i provjeravaju. Kada se dosegne definirano ograničenje, nalog se automatski aktivira.
  • Potrebna količina C dijelova sastavi se i označi u skladu s uputama kupca.
  • To jamči da će dijelovi biti identificirani bez odlaganja. Dostava dijelova do mjesta na kojem se koriste, kupac može, po želji.
SmartBin classic

SmartBin classic

dijelovi. Bez obzira na to jesu li mali spremnici male težine ili palete opterećene do 1000 kg - SmartBin classic brine se o nadopunjivanju automatski, uklanja daljnje faze i tako štedi vrijeme.

SmartBin mobile

Kada proces proizvodnje zahtijeva spajanje velikih komponenti ili izmjenu mjesta proizvodnje, SmartBin mobile je verzija koja se koristi. Potrebni dijelovi se učitavaju na pokretna kolica opremljena napajanjem iz baterije i modemom i prevoze do mjesta na kojem će se koristiti, te je zajamčena pravovremena zamjena.
SmartBin mobile
SmartBin flex-1

SmartBin flex

Najnovije logističko rješenje SmartBin flex čini sve još jednostavnijim - neovisni sustav koji se jednostavno uklapa u odgovarajuće procese i koji i dalje funkcionira potpuno automatski. Najfleksibilnija verzija SmartBin-a radi s bežičnim napajanjem i instalira se u proizvodnu ćeliju ili izravno na proizvodnu liniju. Materijal se nalazi tamo gdje se koristi i uklanjaju se unutarnji transportni pokreti i vrijeme čekanja. Podaci se prenose radiom.

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja

U svrhu pružanja usluga, ova web stranica koristi kolačiće. Klikom na "OK" i / ili koristeći naše usluge ćete na ovo pristati.