Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

O nama

KVT-Fastening je ekspert za primjenu visoko kvalitetne spojne tehnike i nudi inženjerska rješenja temeljena na širokom proizvodnom programu vodećih svjetskih proizvođača na tržištu.

Izvrsno znanje i iskustvo u inovativnim tehnologijama pričvršćivanja

Vrhunska rješenja tvrtke KVT-Fastening nalaze se na mjestima gdje su apsolutno sigurne i bezbjedne veze potrebne. Te male, ali visoko otporne komponente igraju ključne uloge gdje je najvažnije - bilo u području elektronike i energije, automobilskoj i transportnoj industriji, zrakoplovstvu, inženjeringu i graditeljstvu, preciznom inženjeringu ili medicinskoj opremi.

Solutioneering – uvijek najbolje rješenje

KVT-Fastening pruža ne samo standardne proizvode i pojedinačne komponente već i blisku i aktivnu podršku kupcima u potrazi za idealnim rješenjima, posebice kada moraju biti zadovoljeni posebni zahtjevi. Ovaj portfelj nadopunjuje niz inovativnih alata i strojeva, kao i, ako je potrebno, integraciju u automatizirane serijske radne tokove.

Za vrhunsku koheziju u tehnologiji pričvršćivanja

Na području tehnologije spajanja, naša globalna mreža i kontinuirano širenje tvrtke KVT-Fastening jamče najbolje usluge tehničkog savjetovanja zahvaljujući visoko kvalificiranim inženjerima s dugogodišnjim iskustvom, poznavanjem procesa i svijesti o troškovima i domaćim i međunarodnim klijentima. U KVT-u, primarni fokus nije samo na pojedinim proizvodima, već i na najboljem rješenju za kupca.

Od 1927. godine, KVT-Fastening je poznat po svojim pouzdanim rješenjima utemeljenim na znanju, jedinstvenoj stručnosti i savjetovanju na području razvoja.

KVT-Fastening na prvi pogled:

 

 • Vodeći međunarodni stručnjaci za visoko-kvalitetne, posebne aplikacije za pričvršćivanje
 • Tržišni fokus: Njemačka, Austrija, Švicarska, Srednja i Istočna Europa
 • 255 zaposlenika u cijeloj Grupi
 • CEO: Dr. Frank Hilgers
 • Tri glavna logistička središta: Dietikon (CH), Illerrieden (D) i Pichling/Linz (A)
 • 25'000 aktivnih klijenata
 • Više od 70.000 proizvoda
 • Portfelj proizvoda koji obuhvaća više od 50 postojećih robnih marki
 • QA testiranje
 • QA certifikacija ISO 9001/ ISO 14001
 • Usluge obuke dostupne korisnicima
 • Sveobuhvatna ispitivanja, kao što su testiranje korozije i testiranje slanim sprejem, test na opterećenje, testiranje čvrstoće, tvrdoća i molekularno ispitivanje
 • Realizacija zahtjeva za bar-kodiranim pakiranjima za kupca: od male količine, bulk pakiranja do paleta i isporuke KLT kontejnera
 • E-Nabava
 • E-Shop
 • EDI
 • VDA elektronički prijenos podataka sukladan standardima

Odjel KVT-Fastening preuzima tvrtka Bossard Group

Od 1.12.2012. Grupa Bossard preuzela je odjel za tehnologiju pričvršćivanja KVT grupe. Ovaj odjel će djelovati kao neovisna tvrtka: KVT-Fastening. Kao međunarodno vodeći stručnjak, ovaj odjel nudi visoko kvalitetne pojedinačne komponente i rješenja specifična za svakog klijenta za primjenu u različitim industrijama i sektorima.
Grupa Bossard postoji od 1831. godine, a trenutačno ga vodi sedma generacija iste obitelji. Tvrtka je vodeći pružatelj inteligentnih rješenja za industrijsku tehnologiju pričvršćivanja. Pružene usluge uključuju globalnu prodaju, tehničko savjetovanje (inženjering) i logistiku spojnih komponenti i vijaka. Klijenti Bossard-a uključuju lokalne i multinacionalne industrijske tvrtke kojima pomaže postići višu razinu produktivnosti sa svojim rješenjima. Bossard je naveden na SIX švicarskoj burzi.

Kompetencije KVT-Fastening, osobito u pružanju usluge pronalaženja rješenja u zemljama srednje Europe, značajno utječu na povećanje i poboljšanje portfelja tvrtke Bossard. Zajedno sa znanjem i iskustvom tvrtke Bossard Group u upravljanju proizvodima, logistikom c-dijelova, nabavom specijalnih dijelova i procesnom savjetovanju, na tržištu se mogu ponuditi mnoge nove mogućnosti koje će KVT-Fastening učiniti još jačim. Tvrtka ima tri glavna logistička središta: Dietikon (CH), Illerrieden (D) i Pichling / Linz (A).

Klijenti imaju koristi od proširenja kompetencija u tehnologiji industrijskog pričvršćenja i optimalno poboljšanog portfelja proizvoda i usluga zahvaljujući ovoj strateškoj akviziciji.

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja