Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
HBMs_miniBOOSTER_2017

MINIBOOSTER® – POJAČIVAČI ZA TLAK

MiniBOOSTER® pojačivači tlaka pojačavaju niski ulazni tlak (20 bara do 200 bara) do visokog izlaznog tlaka (do 800 bara / 200 bara). Izlaznim tlakom upravlja se ulaznim tlakom i izravno je proporcionalan. Za niski početni tlak, pojačivač tlaka uključuje ekspresnu funkciju (protok velikog volumena, npr. za kretanje cilindra) i automatski se prebacuju na povećanje tlaka kako suprotni tlakraste.

Prednosti:

 • Nisu potrebne skupe pumpe visokog pritiska
 • Ušteda na troškovima cijevi
 • Niski tlak se pretvara u visoki tlak, bez praktične potrošnje energije i niske proizvodnje topline

JEDNO-AKCIJSKI POJAČIVAČ TLAKA, CIJEVNI PRIKLJUČAK

HC1 HC2 HC4 HC6 HC7 HC8 HC9 series

Serije HC1 / HC2 / HC4 / HC6 / HC7 / HC8 / HC9

Opis:

Zatezni uređaji u alatnim strojevima u kojima se rade različiti radni koraci poput grube obrade, izglađivanja i poliranja pri različitim pritiscima stezanja kako bi se spriječilo kašnjenje stezanja. Izravno proporcionalni uređaji za povišenje tlaka odgovaraju standardnim podacima sa HC-om u svim dimenzijama i funkcionalnostima. Jedina vanjska razlika je oznaka (vidi primjer redoslijeda).

Ulazni tlak:

 • 20 bara do 200 bara

Izlazni tlak:

 • Do 800 bara (serija HC1 / HC2 / HC 4 / HC6)
 • Do 2000 bara, više na upit (HC7 / HC8 serija)
 • Do 5000 bara, više na upit (HC9 serija)

POJAČIVAČI TLAKA DVOSTRUKE AKCIJE, CIJEVNI PRIKLJUČAK

HC2D serie

Serija HC2D

Opis:

HC2D je dvoakcijska akcijska jedinica s visokom propusnošću koja može postići volumen protoka do 11,0 l / min na kraju visokog tlaka. Kao i drugi modeli miniBOOSTER®, HC2D pojačava ulazni tlak na viši izlazni tlak i automatski nadoknađuje potrošnju ulja kako bi visoki tlak bio konstantan. Izlazni tlak se podešava podešavanjem ulaznog tlaka. S obzirom na brzinu isporuke, HC2D je kompaktan uređaj koji teži samo 3,8 kg.
HC6D serie

Serija HC6D

Opis:

HC6D je dvostruka akcijska jedinica s visokom propusnošću koja može postići volumen protoka do 56,0 l / min na kraju visokog tlaka. Kao i drugi miniBOOSTER modeli, HC6D pojačava ulazni tlak na viši izlazni tlak i automatski nadoknađuje potrošnju ulja kako bi se visoki tlak održavao konstantnim. Izlazni tlak se podešava podešavanjem ulaznog tlaka. S obzirom na brzinu isporuke, HC6D je kompaktna jedinica koja teži samo 20 kg.

Ulazni tlak:

 • 20 bara do 200 bara

Izlazni tlak:

 • Do 800 bara

JEDNO-AKCIJSKI POJAČIVAČ TLAKA - SHEMA POVEZIVANJA KOJA SE TEMELJI NA NG6 STANDARDU

HC3 HC3-C HC3-H HC3-I series

Serije HC3 / HC3-C / HC3-H / HC3-I

Opis:

Ovaj pojačivač tlaka koristi se za hidrauličke sustave dizajnirane na modularnoj osnovi. Shema povezivanja koja se temelji na NG6 standardima omogućuje njegovu ugradnju bez cjevovoda. Ugradnja uređaja za povišenje pritiska odmah pored aplikacije jamči brza odzivna vremena u smislu povećanja pritiska. Uporaba unutar norme NG6 znači da se maksimalni radni tlak mora smanjiti na 500 bara. * NG 10/16/25 na upit

Ulazni tlak:

 • 20 bara do 200 bara (niži pritisci na zahtjev)

Izlazni tlak:

 • 20 bara do 500 bara s vijčanom spojnicom M5 (standardni sustav NG6)
 • 20 bara do 800 bara sa M6 vijčanim ugradnjom (odstupanje od NG6 sustava)

JEDNO-AKCIJSKI POJAČIVAČ TLAKA - SHEMA POVEZIVANJA KOJA SE TEMELJI NA MINIBOOSTER © STANDARDU

HC3-D HC3-F series

HC3-D / HC3-F serije

Opis:

HC3-D i HC3-F pojačivači tlaka koriste se za hidrauličke sustave dizajnirane na modularnoj osnovi. Shema miniBOOSTER® veze omogućuje njihovo postavljanje bez cjevovoda. Postavljanje HC3-D ili HC3-F odmah pored aplikacije jamči brza vremena odziva u smislu povećanja pritiska. Korištenje na temelju miniBOOSTER® sheme povezivanja znači da se maksimalni radni tlak mora smanjiti na 500 bara.

Ulazni tlak:

 • 20 bara do 200 bara

Izlazni tlak:

 • 20 do 500 bara s vijčanom spojnicom M5
 • 20 do 800 bara s M6 vijčanom ugradnjom

POJAČIVAČ TLAKA DVOSTRUKE AKCIJE, CIJEVNI SPOJ

HC5 series

HC5 serija

Opis:

HC5 pojačivač tlaka koristi se ako je visok pritisak potreban na obje strane cilindra s dvostrukim djelovanjem ili na obje strane hidrauličnog okretnog uređaja. To znači da nema potrebe za prebacivanjem ventila u visokotlačnom sustavu. Uobičajene primjene uključuju uređaje za rezanje i širenje itd

Ulazni tlak:

 • 20 bara do 200 bara

Izlazni tlak:

 • Do 800 bara

2-MEDIJSKI POJAČIVAČI TLAKA, CIJEVNI PRIKLJUČCI

HC2D2 serie

Serija HC2D2

Opis:

HC2D2 je 2-medijski booster s prirodnim aspiracijom koji može postići propusnost od 3 l / min. na strani visokog pritiska. Kao i drugi modeli miniBOOSTER®, HC2D2 povećava ulazni tlak tako da je izlazni tlak viši i automatski nadoknađuje potrošnju ulja kako bi se održao visoki tlak.
Izlazni tlak se podešava podešavanjem ulaznog tlaka. U odnosu na svoj propusni kapacitet, HC2D2 je kompaktan uređaj, težak samo 4,15 kg.

HC6D2 series

HC6D2 serija

Opis:

HC6D2 je prirodno aspirirana jedinica za dva medija koja na kraju visokog tlaka može postići količinu protoka do 41 l / min.

Izlazni tlak se podešava podešavanjem ulaznog tlaka. S obzirom na brzinu isporuke, HC6D2 je kompaktna jedinica koja teži samo 24 kg.

Ulazni tlak:

 • 20 bara do 200 bara

Izlazni tlak:

 • Do 800 bara

Oblikovati:

 • Dostupno samo u varijanti A
 • IzlaznImax. tlak od 10 bara
   

PRIRODNA ASPIRACIJA PUMPA ZA POVIŠENJE PRITISKA S JEDNIM DJELOVANJEM, MINIBOOSTER® CIJEVNI PRIKLJUČAK

HC2P series

HC2P serija

Opis:

Pumpa za povišenje pritiska koristi se u pogonima na baterije ili paletno. HC2P se sastoji od usmjerene pumpe i HC2 miniBOOSTER® uređaja za povišenje tlaka. Zadana postavka za pumpu je 50 bara.

Ulazni tlak:

 • 0,4 bar do 2 bara (na usisnoj crpki crpke)

Izlazni tlak:

 • Maks. 650 bara (veći moguć na zahtjev)

SUSTAV ZA POVIŠENJE TLAKA S SUSTAVOM BLOK-BAZNOG VENTILA

M-HC6 M-HC6D series

Serija M-HC6 / M-HC6D

Opis:

Prijenosni sustav savršen je za pokretne armature kako bi se iskoristio puni kapacitet crpke za ekspresnu funkciju hidrauličnog(ih) cilindra (cilindara) i potisni tlak te stvorio visoki tlak po potrebi (drobljenje / stezanje). Tipične primjene: pokretni dijelovi (rezači, drobilice, škare) za strojeve za injekcijsko lijevanje i hidraulične preše.

 • Izuzetno robustan
 • Sustav se isporučuje u potpunosti montiran i tvornički testiran te je spreman za neposrednu instalaciju
 • Visoka propusnost i visoki tlak
 • Dostupno u modelima s različitim faktorima pojačavanja
 • Različite mogućnosti povezivanja

Uređaj je dostupan s nizom mogućnosti dogradnje.

M-HC7 series

M-HC7 serija

Opis M-HC7:

MiniBOOSTER® M-HC7 prijenosni sustav za povišenje tlaka robustan je uređaj dizajniran za zahtjevne industrijske primjene. M-HC7 može se koristiti zajedno s bilo kojim uređajem niskog tlaka (20 do 200 bara) koji isporučuje volumenski protok od najmanje 2 l / min. Može postići izlazne pritiske do 800 bara. Jedinica je dizajnirana s pouzdanjem. M-HC7 je opremljen 10 µm filterom i prikazom vizualnog filtra. To povećava radni vijek i skraćuje vrijeme zadržavanja.

Primjene:

Nosači vijaka, sustavi za podizanje, šine, sustav prešanja/rezanja, oprema za spašavanje

S težinom od samo 10 kg i praktičnom ručkom za nošenje, uređaj se može koristiti gdje god je potrebno. M-HC7 radi s postojećim hidrauličkim dovodom niskog tlaka. Nisu potrebni dodatni alati. Svi kontroleri ugrađeni u uređaj pojednostavljuju rad i pouzdanost u radu.

Vrijeme je novac:

M-HC7 može isporučiti do 15 l / min, a dizajniran je tako da doda kapacitet sustava u radni proces čim je potrebno povećanje tlaka. To minimizira vrijeme ciklusa. Mnoge aplikacije zahtijevaju izuzetnu preciznost uređaja. M-HC7 ima lako čitljiv manometar s promjerom 4 inča (približno 10 cm) koji omogućuje točnost od 1% (do 10 bara>).

Ulazni tlak:

 • 20 bara do 200 bara (serija M-HC6 / M-HC7)
 • 20 bara do 350 bara (serija M-HC7)

Izlazni tlak:

 • Maks. 650 bara (veći moguć na zahtjev)
 • Volumen (Q) do 100 l / min.