Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

Navojni umetci

Navojni umetci stvaraju precizne, otporne navoje u dijelovima od lakog metala i drugih materijala niske čvrstoće na smicanje. Uključuju marke poput Tappex®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, Fasteks i KLIPKO®.

> Pokaži detalje o proizvodu (EN)

> Pretraživanje proizvoda (EN)

Tappex® umetci za plastiku

Tappex® umetci za plastiku, drvo i lake legure stvaraju precizne i izdržljive navoje.

Serije MULTISERT® i MICROBARB® mogu biti utisnuti, toplo instalirani ili instalirani ultrazvučno. Serije TRISERT®, TRISERT-3® i FOAMSERT® bit će instalirane šarafljenjem i serija HIMOULD® je namijenjena kalupljenju.

Svi umeci su mesingani, a serija TRISERT® dostupna je i od čelika i nehrđajućeg čelika 303 / 316. Također nudimo nekoliko alata za ekonomičnu ugradnju.

 

> Pretraživanje proizvoda

FILTEC®+ / LOCKFIL®+ žičani umetci

Žičani umetci omogućuju izradu navoja visoke čvrstoće uz optimalan prijenos od vijka do matice. Idealno su prikladni za navojno ojačanje u materijalima s minimalnim svojstvima smicanja, kao što su aluminij ili magnezij, te su stoga neophodni u industriji strojeva i konstrukcija, elektronici, automobilskoj industriji, zrakoplovima i astronautičkoj industriji. Zahvaljujući ovim navojnim umetcijma, moguće je stvoriti gotovo u potpunosti 'ne-noseću' nit.

 

> Pretraživanje proizvoda

KATO® žičani umetci bez trna

KATO® Žičani umetci su idealni za teške navoje i obnovu oštećenih navoja. Stoga se u mnogim materijalima, poput aluminija, preporučuje njihova uporaba. U jednostavnom radnom slijedu ovi umetci za navoje mogu biti izrađeni od nehrđajućeg kromiranog nikl čelika. KATO® umetci bez trna su impresivni zbog svoje učinkovite instalacije bez probijanja adapterom.

> Pretraživanje proizvoda

KEENSERTS® zaključavajući navojni umetci

KEENSERTS® navojni umeci savršeno su rješenje za sprječavanje skidanja navoja u poljima poput mehaničkog ili preciznog inženjerstva ili zrakoplovstva. KEENSERTS® su izrađeni od nehrđajućeg čelika 1.4305 / AISI 303. Izuzetno su izdržljivi i podnose brojne cikluse odvijanja i zatezanja bez uništavanja navoja. Mogu se lako koristiti u dijelovima od lakog metala, čelika ili lijevanog željeza. Također se mogu koristiti kao jednostavna i učinkovita zamjena za oštećene niti u skupim komponentama.

> Pretraživanje proizvoda

Fasteks® navojni umetci

Fasteks® navojni umetci od čelika ili nehrđajućeg čelika stvaraju precizne, izdržljive navoje u obratcima izrađenim od lagane metalne legure i drugih materijala s malom otpornošću na smicanje.

> Pretraživanje proizvoda