Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Electrical-Engineering-Intro

Pričvrsni elementi za elektrotehniku

Bilo da se radi o elementima za pričvršćivanje za elektro ormare ili bijelu tehniku, vodljivim pričvrsnim elementima za distribuciju energije ili mikro pričvršćivačima za ploče: dobit ćete to od Bossarda! Ali naša usluga se nastavlja tamo gdje prestaje paleta standardnih proizvoda. Tisuće zadovoljnih kupaca diljem svijeta vjeruju u kvalitetu Bossard proizvoda i usluga.

Pričvršćivači za razvoj vaših elektrotehničkih proizvoda razvrstani po različitim područjima primjene 

Pričvrsni elementi za električni ormar

Izazovi pričvršćivača u elektrotehnici uključuju uštedu vrijednog prostora i smanjenje skupih ručnih koraka u proizvodnji. Sljedeći izbor Bossard proizvoda kombinuje ove zahtjeve.

Preporučeni pričvršćivači:

 EE-Micro-clinching-fasteners

Pričvrsni elementi za distribuciju energije

Osnovne karakteristike za pričvršćivače u ovim poljima primjene su antivibracija i otpornost na visoke temperature koje garantiraju konstantno opterećenje stezaljke i stoga sigurnu distribuciju energije u aplikacijama niskog i visokog napona.

Preporučeni pričvršćivači:

  

Elementi za pričvršćivanje za tiskanu ploču

Jedna od najmanjih i najdelikatnijih primjena u elektrotehnici zahtijeva male pričvrsne elemente koji štede prostor s kontroliranom montažom i bez indukcije naprezanja na ploči.

Preporučeni pričvršćivači:

EE-Micro-press-studs 

 

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja

Za elektrotehniku možemo vam pružiti podršku u sljedećim sferama:

One-stop shop 
Bossard nudi više od milijun rješenja za pričvršćivanje, električni pribor za montažu i upravljačke elemente iz inventara.

Stručno savjetovanje
Naši će vas inženjeri rado posavjetovati u vezi s alternativnim rješenjima pričvršćivanja, inovativnim razvojem ili specifičnim zahtjevima materijala.

Rješenja po mjeri
Ako najbolje rješenje za vašu aplikaciju još ne postoji, mi ćemo ga kreirati za vas!

Optimalni uvjeti isporuke
poslovnicama diljem svijeta, zajamčeni su odgovori u kratkom roku, kao i rokovi isporuke.

Vlastiti ispitni laboratoriji
Zadovoljavamo najviše standarde kvalitete s nekoliko ispitnih laboratorija diljem svijeta, od kojih su neki akreditirani prema ISO/IEC 17025.

Smart Factory Logistics
Usredotočite se na svoju temeljnu stručnost dok mi optimiziramo vaše upravljanje B- i C-dijelovima s potpuno automatiziranim logističkim sustavom i činimo ga transparentnijim.