Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Railway intro

Pričvrsni elementi za željezničku tehniku

Željeznički sektor karakterizira rastuća potražnja za pouzdanošću, brzinom i točnošću. Kako bi vlakovi bili brži i ekonomičniji, sve se više koriste lagani materijali. Osim toga, potrebno je osigurati kratko vrijeme protoka u proizvodnji i nisko održavanje vlakova. Razumijemo ove trendove, kao i izazove koji proizlaze iz njih, te nudimo spojne elemente za tračnice koji zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete, pomažući našim klijentima da povećaju svoju učinkovitost i produktivnost.

 

Pričvrsni elementi specifični za tračnice sortirani prema primjeni u konstrukciji željezničkih vozila

Jedinice za opskrbu u željezničkim vozilima

U ovoj primjeni, udobnost putnika kao i brza dostupnost za održavanje i pregled opreme su najvažniji. Spojni elementi prije svega moraju biti brzo zamjenjivi, zarobljeni, višekratni za montažu i demontažu te prikladni za jednostavnu i sigurnu montažu.

Elementi za pričvršćivanje za opskrbne jedinice:

  

 

Karoserija vagona

U ovoj središnjoj primjeni, strukturna stabilnost i pouzdanost bitni su za jamčenje sigurnosti putnika. Stoga preporučamo pričvrsne elemente koji se lako sastavljaju i rastavljaju, izrađeni su od materijala visoke čvrstoće, visoko otporni na koroziju i usklađeni s visokim sigurnosnim standardima.

Elementi za pričvršćivanje karoserije vagona:

   

 

Podvozje u željezničkim vozilima

Okretna postolja igra vitalnu ulogu u vlaku. Glavni zahtjevi za okretno postolje su pouzdanost u radu, mogućnost održavanja i udobnost putovanja kroz ovjes i amortizaciju. Pričvršćivači prije svega moraju biti otporni na vibracije, otporni na koroziju, otporni na ekstremne temperaturne promjene i sposobni održati steznu silu montaže.

Pričvrsni elementi za okretna postolja:

 

Unutrašnjost željezničkih vozila

Unutar vlaka naglasak je na udobnosti putovanja i sigurnosti putnika. Stalci za prtljagu, stupovi za hvatanje, sjedala i sklopivi stolovi moraju izdržati svakodnevni stres. Nudimo zatvarače koji se mogu koristiti u različitim materijalima, dostupni su u različitim bojama i zadovoljavaju visoke zahtjeve dizajna i funkcionalnosti kao i zahtjeve za laganu konstrukciju.

Elementi za pričvršćivanje za interijer:

 

Opskrba energijom željezničkih vozila

Pričvršćivači u ovoj primjeni moraju ispunjavati najviše sigurnosne zahtjeve. Osim sigurnosti samog spoja, ključna je zaštita od požara. Dakle, glavni zahtjevi za pričvršćivače su otpornost na koroziju i vibracije, kao i zaštita od požara. 

Elementi za pričvršćivanje za opskrbu energijom:

EE-Wrap-Sleeving 

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja

Za pričvršćivače specifične za željeznicu možemo vam pružiti podršku u sljedećim područjima:

One-stop shop
Bossard nudi više od milijun rješenja za pričvršćivanje, električni pribor za montažu i upravljačke elemente iz inventara.

Stručno savjetovanje
Naši će vas inženjeri rado savjetovati u vezi s alternativnim rješenjima pričvršćivanja, inovativnim razvojem ili specifičnim zahtjevima materijala.

Rješenja po mjeri
Ako najbolje rješenje za vašu aplikaciju još ne postoji, mi ćemo ga kreirati za vas!

Optimalni uvjeti isporuke
poslovnicama diljem svijeta, zajamčeni su kratki odgovori i rokovi isporuke.

Vlastiti ispitni laboratoriji
Zadovoljavamo najviše standarde kvalitete s nekoliko ispitnih laboratorija diljem svijeta, od kojih su neki akreditirani prema ISO/IEC 17025.

Smart Factory Logistics
Usredotočite se na svoju temeljnu stručnost dok mi optimiziramo vaše upravljanje B- i C-dijelovima s potpuno automatiziranim logističkim sustavom i činimo ga transparentnijim.