Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Medical-intro

Elementi za pričvršćivanje za primjenu u medicini & znanosti o životu

U medicinskoj industriji i industriji znanosti o životu, osiguranje kvalitete i usklađenost s regulatornim zahtjevima koji se stalno mijenjaju ključni su čimbenici. Stalne inovacije, razvoj proizvoda i dizajn prema vrijednosti ključni su za ostanak ispred konkurencije za proizvođače Medtecha. Bilo da se radi o tehnologiji pričvršćivanja ili montaže medicinskih uređaja, znanosti o životu ili laboratorijske opreme: pomažemo našim klijentima da povećaju njihovu učinkovitost i produktivnost.

Pričvršćivači za razvoj vaših medicinskih i životnoznanstvenih uređaja i opreme, razvrstani po različitim područjima primjene

Pričvršćivači za elektromedicinske uređaje u operacijskoj sali

Kritična medicinska oprema koja se koristi u operacijskoj sali trebala bi funkcionirati i raditi bez kvara. Pričvršćivači trebaju biti sigurni, ali inovativni, imati visoku toleranciju čvrstoće i visoku otpornost na vibracije i koroziju.

Elementi za pričvršćivanje za MRI, ultrazvuk, rendgenske i kirurške svjetiljke:

  

Pričvršćivači za kiruršku i terapijsku opremu u jedinici intenzivne njege

U jedinici intenzivne njege, gdje pacijenti s teškim životno opasnim bolestima ili ozljedama dobivaju intenzivnu medicinsku njegu i njegu, postavljaju se posebni zahtjevi prema opremi. Pričvršćivači moraju biti otporni na vibracije i koroziju, u skladu sa sigurnosnim standardima i izrađeni od materijala visoke čvrstoće.

Elementi za pričvršćivanje za bolničke krevete, infuzijske pumpe, invalidska kolica, aparate za dijalizu i respiratore:

   ME-Latching

Pričvršćivači za biološke znanosti i laboratorijsku opremu

Dijagnostička i laboratorijska oprema treba da bude projektovana tako da osigura visoke performanse i preciznost. Nudimo elemente za pričvršćivanje koji su napravljeni od materijala visokih performansi, funkcionalni i isplativi, inovativni i usklađeni sa industrijskim standardima.

Elementi za pričvršćivanje mikroskopa, laboratorijskog namještaja, laboratorijskih zamrzivača, laboratorijskih miksera i analitičke opreme:

ME-Surface-mount-fasteners 

 

Contact Icon Stupite u kontakt s nama

Sretni smo odgovoriti na vaša pitanja

Za primjenu u medicini i znanosti o životu, možemo vam pomoći u sljedećim područjima:

One-stop shop 
Bossard nudi više od milijun rješenja za pričvršćivanje, električni pribor za montažu i upravljačke elemente iz inventara.

Konstruirani dijelovi
Ako najbolje rješenje za vašu aplikaciju još ne postoji, mi ćemo ga kreirati za vas! 

Stručnjak za tehnologiju montaže
usluge vam pomažu pronaći prava rješenja za pričvršćivanje za proizvodnju i čine vašu tvrtku konkurentnijom skraćivanjem vremena za izlazak na tržište.

Kvaliteta usmjerena na industriju
Certifikacija prema ISO 13485 za sustave upravljanja kvalitetom koji se odnose na medicinske uređaje

Vlastiti ispitni laboratoriji
Zadovoljavamo najviše standarde kvalitete s nekoliko ispitnih laboratorija diljem svijeta, od kojih su neki akreditirani prema ISO / IEC 17025.

Smart Factory Logistics
Usredotočite se na svoju temeljnu stručnost dok mi optimiziramo vaše upravljanje B- i C-dijelovima s potpuno automatiziranim logističkim sustavom i činimo ga transparentnijim.