Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

Odabir mogućnosti ispravnog prikaza

Kako bi zaposlenici pri sastavljanju dobili ispravnu informaciju u pravo vrijeme, važan je odgovarajući oblik prikaza.

Mogući oblici prikaza su:

Prikaz tableta

Prikaz tableta posebno je prikladan za fleksibilne radnje. Funkcija pomoći primarno je prikazana s ciljem vođenja zaposlenika kroz proces sastavljanja putem vizualnih uputa. Tablete je također moguće rabiti kao skenere ili kamere zahvaljujući integriranoj kameri.

 

Prikaz zaslona

U brojnim društvima na radnim se stanicama informacije već prenose s pomoću zaslona. Funkcija dodira olakšava interakciju sa zaposlenicima. Funkcija pomoći pomaže zaposleniku da se snađe u procesu sastavljanja, a povratne informacije moguće je obraditi s pomoću funkcije dodira.

 

Projektor

Projiciranje radnog sadržaja na radnu stanicu već se rabi u raznim aktivnostima. U kombinaciji s praćenjem pokreta moguće je snimati pokrete zaposlenika i prenositi ih u sustav. Projekcija u svakom trenutku pokazuje zaposleniku nadolazeće korake i na taj mu način pomaže da što pouzdanije obavlja proizvodni proces.

 

Podatkovne naočale

Podatkovne naočale sve se češće rabe u proizvodnji. Informacije je moguće prikazati izravno u vidnom polju, pa su zaposlenici uvijek informirani. S pomoću miješane stvarnosti dobivate mogućnost dinamičkog prikazivanja informacija u vidnom polju, čime se osigurava optimalno rukovodstvo.