Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

Automatsko mjerenje i kontrola

Za postizanje najveće moguće produktivnosti važno je da je podkorake moguće automatizirati i da je mjerenja moguće automatski obrađivati. Sustav Smart Factory Assembly pruža različite mogućnosti automatskog upravljanja mjernim instrumentima i kontrolama.

 

Prednosti automatskog mjerenja i kontrole:

  • ne sputava se produktivnost
  • pogreške su svedene na minimum
  • Svi podaci pohranjuju se u bazu podataka

Mogućnosti za mjerenja ili provjeravanje:

 

Sustavi vaganja

Mjerenje težine može biti od pomoći u različitim koracima u proizvodnji, bilo da je riječ o vaganju sadržaja paketa na kraju reda kako bi se osiguralo da ništa nije izostavljeno ili kako bi se provjerio broj vijaka koji će se rabiti. Rado ćemo vam pomoći u oblikovanju takvih sustava.

Obratite se timu sustava Smart Factory Assembly

Elektrische Prüfungen

Električna ispitivanja

Električne komponente podvrgavaju se funkcionalnom ispitivanju na kraju proizvodnje. U određenim slučajevima potrebno je izmjeriti teče li struja kroz kabele. Uz program za ispitivanje ovaj je proces također moguće automatizirati i kontrolirati s pomoću sustava upravljanja. Rado ćemo vas savjetovati u vezi s konfiguracijom ispitivanja u ovom području.

Obratite se timu sustava Smart Factory Assembly

Identifikations-Systeme

Identifikacijski sustavi

Za određene proizvode može biti korisno identificirati zaposlenike koji proizvode proizvod, primjerice ako je potrebno usporediti tečaj obuke (zavarivanje, zavrtanje itd.) ili je potrebno izvršiti određene provjere po načelu „četiri oka”. Uz identifikacijski sustav takvi se parametri provjeravaju i pohranjuju.

Obratite se timu sustava Smart Factory Assembly

Kontakt

Ako već imate sustave za ispitivanje

Ako već rabite opremu za ispitivanje, rado ćemo vam pojasniti je li postojeću opremu moguće spojiti sa sustavom. Obratite nam se za neobvezujuća pojašnjenja rel="noopener noreferrer" u vezi s mogućnostima.

Obratite se timu za sustav Smart Factory Assembly

Severin Hiltbrunner, voditelj projekta za sustav Smart Factory Assembly,
grupa Bossard, Zug

Izmjerene ili generirane vrijednosti potrebno je spojiti s gotovim proizvodom kako bi se dobila potpuna dokumentacija proizvoda.