Stupite u kontakt s nama

Telefon

Austrija

+43 (0)732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

Automatska obrada ulaznih podataka

Za postizanje najveće moguće produktivnosti važno je da je podkorake moguće automatizirati i da je ulazne podatke moguće automatski obrađivati. Sustav Smart Factory Assembly pruža razne mogućnosti.

Prednosti automatskih ulaznih podataka:

  • ne sputava se produktivnost
  • pogreške su svedene na minimum

Mogućnosti automatske obrade ulaznih podataka:

 

ScannerSkener

Jednim skeniranjem skener može učitati veliku količinu podataka u sustav. Pohranjena logika može filtrirati potrebne podatke. Skeneri se često rabe za identifikaciju komponenti, spremanje serijskih brojeva ili pokretanje narudžbi. Uz sustav Smart Factory Assembly moguće je spojiti različite vrste skenera. Integriramo skener ovisno o vašim potrebama putem kabela ili radija.

Obratite nam se za dodatne informacije

Sensoren

Senzori

Senzori pomažu pri automatizaciji procesa kako se ne bi prekidao tijek rada. Vrsta senzora nije važna. Ulazni podaci sa senzora mogu se rabiti za unapređivanje radne upute. Vrijednosti sa senzora moguće je pohraniti u sustav ako nude dodatnu korist za proizvodnju.

Obratite nam se za dodatne informacije

Kameras


Kamere

Kamere se rabe za pohranjivanje slika ili podataka iz područja slike. Ove podatke moguće je pohraniti u datoteku proizvoda i pozvati u svakom trenutku. Ovisno o vašim potrebama postoje različiti sustavi kamera koje je moguće integrirati. Bit će nam zadovoljstvo savjetovati vas u vezi s vašom specifičnom primjenom.

Obratite nam se za dodatne informacije